lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ÚVZ SR: Hygienici varujú pred nebezpečným zubným práškom aj kondicionérom Bratislava 20. januára (TASR) - Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR varuje pred nebezpečnými kozmetickými výrobkami, ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 20.01.2017 categoryDenné správy

Bratislava 20. januára (TASR) - Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR varuje pred nebezpečnými kozmetickými výrobkami, ktoré sa môžu vyskytovať aj na slovenskom trhu. Ide o zubný prášok a kondicionér proti lupinám. TASR informoval hlavný hygienik SR Ján Mikas.Prvým nebezpečným výrobkom je zubný prášok Pure herbal tooth powder značky Vicco z Indie (výrobná dávka/typ: N41203721, čiarový kód: 8901288021003). Vo výrobku bol prekročený povolený limit pre celkový počet mikroorganizmov.Problémy sa zistili aj v prípade kondicionéra na vlasy Original Formula – anti-dandruff hair and scalp conditioner americkej značky Sulfur (výrobná dávka/typ: Reorder#4321-1 L4321, lot: 13TJ 14280, čiarový kód: 7561043210 7). V kondicionéri sa našla látka triclosan, ktorá sa v takýchto výrobkoch nesmie používať.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.