lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


B. Bystrica: Transplantačný program v Rooseveltovej nemocnici zatiaľ pokračuje Banská Bystrica 27. októbra (TASR) – Aj napriek nepriaznivej epidemiologickej situácii sa Rooseveltova nemocnica v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 27.10.2020 categoryDenné správy

Banská Bystrica 27. októbra (TASR) – Aj napriek nepriaznivej epidemiologickej situácii sa Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici stále snaží zabezpečiť najdôležitejšie medicínske programy. Týka sa to aj transplantačného programu. Situáciu jej odborníci denne vyhodnocujú. Informovala o tom v utorok nemocnica na sociálnej sieti."Zatiaľ platí, že program transplantácií obličiek bude pokračovať, a tiež odberový program. Akútne transplantácie pečene prehodnotíme aktuálne podľa každodennej personálnej a epidemiologickej situácie. Veríme, že situácia sa zmení k lepšiemu. O každom prijatom opatrení budeme včas informovať," zdôraznila nemocnica.Nárast počtu pozitívnych pacientov a personálu ovplyvnil Rooseveltovu nemocnicu už minulý týždeň, keď oznámila, že vzhľadom na zhoršujúcu sa epidemiologickú situáciu musí pristúpiť k čiastočnému odsúvaniu naplánovaných výkonov.K utorku evidovala 32 hospitalizovaných pacientov s ochorením na COVID-19, z toho na umelej pľúcnej ventilácii sú piati. Počet pacientov oproti pondelku (26. 10.) mierne stúpol a rovnako aj pozitívne testovaných zamestnancov, ktorých je teraz 53. V karanténe pre podozrenie z nákazy je 13 jej ľudí.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.