lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Brazília zaznamenala už takmer 30.000 obetí pandémie koronavírusu Rio de Janeiro 2. júna (TASR) - Brazília zaznamenala za uplynulých 24 hodín 11.598 nových ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 02.06.2020 categoryDenné správy

Rio de Janeiro 2. júna (TASR) - Brazília zaznamenala za uplynulých 24 hodín 11.598 nových prípadov nákazy koronavírusom SARS-CoV-2, čím celkový počet stúpol na 526.447. Informovala o tom v utorok agentúra Reuters s odvolaním sa na brazílske ministerstvo zdravotníctva. Brazília je krajinou s druhým najvyšším počtom nakazených na svete; prvé sú Spojené štáty s vyše 1,8 miliónom infikovaných.Počet obetí koronavírusovej pandémie v najväčšej latinskoamerickej krajne za uplynulých 24 hodín vzrástol o 623 na 29.937. Krajina má štvrtý najvyšší počet potvrdených úmrtí na svete.V nedeľu Brazília zaznamenala až 33.274 infikovaných, čo bol doteraz najvyšší denný prírastok. Potvrdené prípady nákazy novým koronavírusom v Latinskej Amerike podľa agentúry AFP prekonali hranicu jedného milióna.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.