lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ČR: Ľudí s ochorením COVID-19 je najviac od začiatku šírenia koronavírusu Praha 4. augusta (TASR) - Česká republika prekročila v utorok hranicu 17.000 nakazených koronavírusom, konkrétne ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 04.08.2020 categoryDenné správy

Praha 4. augusta (TASR) - Česká republika prekročila v utorok hranicu 17.000 nakazených koronavírusom, konkrétne ich celkovo zaznamenala 17.114. Po víkendovom poklese denný prírastok znovu narástol na vyše 200 osôb. V utorok večer bolo v Česku aktuálne nakazených 4923 ľudí, čo je najviac od začiatku šírenia ochorenia v marci.Zomrelo 383 ľudí, vyliečilo sa 11.808 osôb, informoval portál Novinky.cz.Nákazou najpostihnutejšími okresmi sú stále Frýdek-Místek a Prachatice.V okrese Frýdek-Místek (v Moravskosliezskom kraji) ochorelo na COVID-19 spôsobovaný koronavírusom najnovšie aj 23 členov speváckeho zboru a ich príbuzných. Nákaza postihla aj 18 ľudí v sociálnom zariadení v meste Jablunkov.Za posledných päť dní pribudlo v Česku viac ako 1000 pozitívnych prípadov, ako vyplýva zo štatistík ministerstva zdravotníctva.Hospitalizovaných pacientov bolo v utorok večer 123, ešte ráno rezort evidoval 94 takýchto pacientov, dodal portál Novinky.cz.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...