lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ČR:Minister Petříček pripustil zlyhanie v okrese Karviná, kde pribúda nakazených Praha 5. júla (TASR) - Český minister zahraničných vecí Tomáš Petříček v nedeľu vo vysielaní ...

authorTASR dateVloženie/úprava Nedeľa, 05.07.2020 categoryDenné správy

Praha 5. júla (TASR) - Český minister zahraničných vecí Tomáš Petříček v nedeľu vo vysielaní Rádiožurnálu pripustil, že v prípade ohniska koronavírusu v okrese Karviná sa malo reagovať rýchlejšie. Nevylúčil možnosť vyhlásenia karantény v celej oblasti, aj keď povedal, že to závisí od rozhodnutia epidemiológov, napísal spravodajský server Novinky.cz."Je možné, že tu sme mali reagovať rýchlejšie. V prípade, že sme vedeli, že skutočne ide o veľmi lokalizovaný problém, tak ho držať pod kontrolou a zabrániť šíreniu," uviedol Petříček o situácii v súvislosti s výskytom ochorenia COVID-19 v Karvinej.Minister zdravotníctva Adam Vojtěch v Českej televízii (ČT) pripustil, že by mohla byť v Karvinej vyhlásená karanténa. Doteraz to odmietal. Zatiaľ ju ale vyhlásiť neplánuje. Karviná leží v Moravsko-sliezskom kraji na severovýchode ČR. Podľa aktuálnych informácií zostáva najpostihnutejších regiónom v krajine. V Českej republike dosiaľ potvrdili 12.440 prípadov nákazy koronavírusom a 351 úmrtí na ochorenie COVID-19, ktoré tento koronavírus spôsobuje. Aktuálne je v krajine 4237 infikovaných.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...