lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Chorvátsko hlási rekordný denný prírastok 180 nakazených Záhreb 13. augusta (TASR) - Chorvátsko zaznamenalo rekordný denný prírastok počtu prípadov nákazy koronavírusom. Za ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 13.08.2020 categoryDenné správy

Záhreb 13. augusta (TASR) - Chorvátsko zaznamenalo rekordný denný prírastok počtu prípadov nákazy koronavírusom. Za posledných 24 hodín v krajine potvrdili ďalších 180 nakazených, čo je najviac od začiatku pandémie, informovala agentúra HINA. V Chorvátsku momentálne evidujú 811 aktívnych prípadov. Za posledný deň pribudlo aj jedno nové úmrtie súvisiace s koronavírusom; vykonaných bolo ďalších vyše 1200 testov.Najviac aktívnych prípadov evidujú v metropole Záhreb (205), v Splitsko-dalmátskej (187) a vo Vukovarsko-sriemskej župe (95).V chorvátskych nemocniciach sa v súčasnosti lieči 115 infikovaných pacientov, desiati z nich sú napojení na pľúcne ventilátory, oznámil chorvátsky národný tím pre COVID-19. V izolácii je aktuálne 2752 ľudí. Prvý prípad nákazy zaznamenali v Chorvátsku 25. februára. Odvtedy chorvátske úrady vykonali 133.493 testov, z ktorých bolo 6050 pozitívnych; 161 ľudí zomrelo a 5078 sa vyliečilo.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.