lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


DONOVALY: Záchranári resuscitovali 65-ročného muža, oživiť sa ho ale nepodarilo Donovaly 19. februára (TASR) - Záchranári Horskej záchrannej služby (HZS) z oblastného strediska Veľká Fatra ...

authorTASR dateVloženie/úprava Nedeľa, 19.02.2017 categoryDenné správy

Donovaly 19. februára (TASR) - Záchranári Horskej záchrannej služby (HZS) z oblastného strediska Veľká Fatra zasahovali dnes ráno pri záchrane života 65-ročného muža, ktorý náhle stratil vedomie v horskom hoteli na Donovaloch.Ako informuje stránka HZS, na miesto boli vyslaní traja záchranári HZS, ktorí po príchode pokračovali už v začatej resuscitácii. "Spolu so záchranármi HZS vzápätí oživovali pacienta aj záchranári posádky rýchlej zdravotnej pomoci a lekár posádky rýchlej lekárskej pomoci," píše sa na stránke horskej služby. Približne po hodinovej neúspešnej resuscitácií lekár skonštatoval u pacienta smrť. Pravdepodobnou príčinou úmrtia bolo kardiálne zlyhanie.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...