lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


KREMNICKÉ BANE: Mužovi, ktorý spadol zo strechy, pomáhali leteckí záchranári Kremnické Bane 17. októbra (TASR) - Leteckí záchranári pomáhali dnes 45-ročnému mužovi, ktorý v Kremnických ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 17.10.2017 categoryDenné správy

Kremnické Bane 17. októbra (TASR) - Leteckí záchranári pomáhali dnes 45-ročnému mužovi, ktorý v Kremnických Baniach (okres Žiar nad Hronom) spadol zo strechy z výšky približne tri metre. Muž si pádom poranil hlavu a dolnú končatinu. "Bol pri vedomí, no dezorientovaný. Lekár leteckých záchranárov si na ihrisku pacienta prevzal od rýchlej zdravotnej pomoci do svojej starostlivosti a doplnil mu potrebnú liečbu. V stabilizovanom stave, pri vedomí bol následne leteckými záchranármi transportovaný do Fakultnej nemocnice F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici," informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.