lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Košice: V UNLP je hospitalizovaný jeden pacient s ochorením COVID-19 Košice 9. apríla (TASR) - Na Klinike infektológie a cestovnej medicíny Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 09.04.2020 categoryDenné správy

Košice 9. apríla (TASR) - Na Klinike infektológie a cestovnej medicíny Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura (UNLP) Košice je aktuálne hospitalizovaný jeden pacient s ochorením COVID-19. TASR o tom informovala hovorkyňa nemocnice Ivana Vaněková.Ako spresnila, jeho zdravotný stav je dobrý. V košickej nemocnici boli v súvislosti s novým koronavírusom naposledy hospitalizované dve pacientky, ktoré prepustili 1. apríla.Na ambulancii uvedenej kliniky v stredu (8. 4.) v súvislosti s novým koronavírusom vyšetrili a vzorky odobrali spolu piatim pacientom. „Čo sa týka drive-in testovania, v stredu sme vyšetrili 34 ľudí. Ústav lekárskej a klinickej mikrobiológie včera otestoval 73 vzoriek, z toho dve boli sporné - odber sa bude opakovať,“ dodala Vaněková.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.