lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Maďarsko: Na ostrove Tenerife sú piati Maďari v karanténe Budapešť 26. februára (TASR) - V hotelovom komplexe na ostrove Tenerife patriacom k španielskym Kanárskym ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 26.02.2020 categoryDenné správy

Budapešť 26. februára (TASR) - V hotelovom komplexe na ostrove Tenerife patriacom k španielskym Kanárskym ostrovom, ktorý v utorok tamojšie úrady uzavreli pre karanténu, sú piati občania Maďarska. Informoval o tom v stredu hovorca maďarského ministerstva zahraničných vecí Tamás Menczer v rannej relácii komerčnej televízie ATV."V kontakte s touto skupinou dvoch rodín je čestný konzul a pricestoval tam pracovník rezortu diplomacie, aby im pomohol," povedal hovorca.Podľa Menczera zatiaľ nie je známy zámer Španielska, čo mienia urobiť s tisíckou ľudí uzatvorených v karanténe, pričom sa neobjavili ani informácie naznačujúce, že by sa Maďari mali zo zdravotného hľadiska zle.Hotelový komplex uzatvorili pre pozitívny test talianskeho lekára na koronavírus SARS-CoV-2.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...