lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Maďarsko: Nákazu potvrdili až 43 ľuďom, naposledy ich toľko bolo v máji Budapešť 9. augusta (TASR) - Za uplynulých 24 hodín potvrdili v Maďarsku nákazu novým druhom ...

authorTASR dateVloženie/úprava Nedeľa, 09.08.2020 categoryDenné správy

Budapešť 9. augusta (TASR) - Za uplynulých 24 hodín potvrdili v Maďarsku nákazu novým druhom koronavírusu 43 ľuďom. Informoval o tom v nedeľu spravodajský server Infostart.hu, podľa ktorého takýto vysoký počet infikovaných zaznamenali naposledy 21. mája.Ochoreniu COVID-19, ktoré spôsobuje koronavírus SARS-CoV-2, za posledný deň v Maďarsku nikto nepodľahol. Počet obetí tak zostal 602.Celkový počet nakazených dosiahol 4696. Aktuálne je koronavírusom infikovaných 595 osôb, pričom z nákazy sa už celkovo zotavilo 3499 ľudí.Za posledný deň pribudli štyria hospitalizovaní. V nemocnici je v súvislosti s nákazou celkovo 73 osôb. Šesť z nich je napojených na umelú pľúcnu ventiláciu.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...