lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Mexiko hlási takmer 6500 nových prípadov nákazy koronavírusom Mexiko 9. augusta (TASR) - V Mexiku pribudlo v sobotu za predchádzajúcich 24 hodín 6495 ...

authorTASR dateVloženie/úprava Nedeľa, 09.08.2020 categoryDenné správy

Mexiko 9. augusta (TASR) - V Mexiku pribudlo v sobotu za predchádzajúcich 24 hodín 6495 potvrdených prípadov nákazy novým koronavírusom, čím sa ich celkový počet zvýšil na 475.902. Informovala o tom v nedeľu agentúra Reuters.Ochoreniu COVID-19, ktoré nový koronavírus spôsobuje, podľahlo za rovnaký čas 695 ľudí. Celkový počet obetí tak v krajine stúpol na 52.006.Podľa miestnych predstaviteľov je skutočný počet nakazených pravdepodobne omnoho vyšší než počet potvrdených prípadov.Mexiko je krajinou s tretím najvyšším počtom úmrtí na koronavírus na svete. Viac ľudí mu podľahlo už len v USA a Brazílii.Krajina zápasí s ťažkosťami pri snahách zastaviť šírenie nákazy a od konca mája sa usiluje znova oživiť svoje hospodárstvo, ktoré v období od apríla do júna zaznamenalo pokles o viac než 17 percent oproti predchádzajúcemu štvrťroku.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...