lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


NÚSCH: Š. Harabin už komunikuje s okolím, dnes mu určia diagnózu Bratislava 9. januára (TASR) - Stav predsedu Súdnej rady a Najvyššieho súdu SR Štefana Harabina ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 9. januára (TASR) - Stav predsedu Súdnej rady a Najvyššieho súdu SR Štefana Harabina je stabilizovaný, pričom už komunikuje s okolím. Informoval o tom Národný ústav srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH), kam bol v utorok (8.1.) prevezený z viedenskej nemocnice, v ktorej skončil po úraze na letisku. Harabin je v súčasnosti v starostlivosti primára oddelenia neinvazívnej kardiológie NÚSCH Pavla Chňupu."Predseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin dnes absolvuje viaceré vyšetrenia vrátane CT, na základe ktorých bude stanovená presná diagnóza a príčina kolapsu, ktorý nastal na viedenskom letisku," dodala hovorkyňa NÚSCH Dobroslava Krajačičová.Šéfovi Najvyššieho súdu prišlo v utorok okolo obeda nevoľno, pričom spadol a utrpel úraz. Do nemocnice bol prevezený s podozrením na infarkt, otras mozgu a úraz rebier. Harabin mal odletieť na konferenciu predsedov najvyšších súdov do juhoamerického Čile.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.