lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Policajti budú na hraniciach zastavovať autá, aby informovali o koronavíruse Bratislava 28. februára (TASR) – Policajti budú od piatkového večera (18.00 h) zastavovať na hraničných ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 28.02.2020 categoryDenné správy

Bratislava 28. februára (TASR) – Policajti budú od piatkového večera (18.00 h) zastavovať na hraničných priechodoch vozidlá, ktoré sa vracajú z krajín, kde sa potvrdil COVID-19 známy ako koronavírus. Ide o informačnú kampaň, aby občania vedeli, ako postupovať v prípade zistenia podozrenia nákazy. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru SR Denisa Bárdyová. „Nie je dôvod na šírenie paniky, v prípade potreby sme pripravení prijať potrebné opatrenia,“ uviedla Bárdyová. Policajti budú vodičom rozdávať letáky v spolupráci s Červeným krížom, ktoré ozrejmia, ako sa v prípade podozrenia správať. Informačná kampaň potrvá do pondelka (2.3.), keď bude opätovne zasadať štáb, ktorý rozhodne o ďalšom postupe. Koronavírus nebol do piatka na Slovensku potvrdený. Aktuálne je negatívnych 127 vzoriek.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...