lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


SLK upozorňuje na podozrivú stránku, obracia sa na políciu Bratislava 23. septembra (TASR) - Slovenská lekárska komora (SLK) upozorňuje na podozrivú stránku overenaspolocnost. sk. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 23.09.2022 categoryDenné správy

Bratislava 23. septembra (TASR) - Slovenská lekárska komora (SLK) upozorňuje na podozrivú stránku overenaspolocnost.sk. Tá má zverejňovať audity účtovných závierok obchodných spoločností, ktoré si ich nemali objednať. Má za to od nich požadovať úhradu. SLK avizuje, že preto podá trestné oznámenie. TASR o tom informovala hovorkyňa komory Nancy Závodská."Obchodným spoločnostiam je doručovaná výzva na úhradu faktúry za vyhotovenie auditu účtovnej závierky a jeho zverejnenie na stránke www.overenaspolocnost.sk, a to na základe údajného dopytu. Lekári, ktorým boli faktúry doručené, odmietajú, že by si audit objednávali," spresnila.SLK preto žiada políciu o prešetrenie, či uvedené konanie nenapĺňa znaky trestného činu podvodu.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.