lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Testovanie: MZ SR eviduje asi 23.000 dobrovoľníkov na celoplošné testovanie Bratislava 27. októbra (TASR) - Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR aktuálne eviduje približne 23.000 dobrovoľníkov, z nich ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 27.10.2020 categoryDenné správy

Bratislava 27. októbra (TASR) - Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR aktuálne eviduje približne 23.000 dobrovoľníkov, z nich asi 13.000 zdravotníkov, ktorí sa prihlásili na pomoc na celoplošné testovanie. Pre TASR to uviedla hovorkyňa rezortu zdravotníctva Zuzana Eliášová."Nepochybujeme o tom, že sa nám podarí na celoplošné testovanie zabezpečiť dostatok zdravotníkov. Veríme, že prejavia svoju spolupatričnosť, vyčlenia si svoj čas a pomôžu Slovensku," informovalo ministerstvo zdravotníctva.Eliášová doplnila, že zdravotníci budú rovnako ako v prípade pilotného testovania na Orave a v Bardejove, testovaní pred nástupom na odberné miesto. V prípade pozitívneho výsledku testu sa bude situácia na mieste operatívne riešiť a pozitívne testovaný zdravotník bude nahradený iným kolegom.MZ SR dodalo, že registrácia je stále možná na webe www.korona.gov.sk/spolocna-zodpovednost.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.