lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


UNB: Jeden zo zranených po nehode v Bratislave je naďalej v kritickom stave Bratislava 4. októbra (TASR) - Jeden zo zranených po nedeľnej (2. 10.) nehode na bratislavskej ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 04.10.2022 categoryDenné správy

Bratislava 4. októbra (TASR) - Jeden zo zranených po nedeľnej (2. 10.) nehode na bratislavskej zastávke Zochova je naďalej v kritickom stave a umelom spánku. "Naši zdravotníci robia všetko pre záchranu jeho života," povedala pre TASR hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Eva Kliská.Ďalší dvaja pacienti, ktorí zostali po nehode hospitalizovaní v UNB, majú stredne ťažké zranenia. "Jeden z týchto pacientov sa podrobil operačnému zákroku, ktorý bol úspešný," doplnila Kliská. Nehoda, pri ktorej opitý vodič narazil do zastávky mestskej hromadnej dopravy v Bratislave, si vyžiadala piatich mŕtvych a niekoľko zranených. Medzi obeťami boli študenti Univerzity Komenského v Bratislave a Slovenskej technickej univerzity v Bratislave.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...