lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


USA zaznamenali ďalší rekord v počte nových prípadov nákazy koronavírusom Washington 10. júla (TASR) - Spojené štáty zaznamenali vo štvrtok za uplynulých 24 hodín rekordných ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 10.07.2020 categoryDenné správy

Washington 10. júla (TASR) - Spojené štáty zaznamenali vo štvrtok za uplynulých 24 hodín rekordných 65.551 prípadov nákazy novým koronavírusom. Informovala o tom v piatok agentúra AFP na základe údajov zverejnených Univerzitou Johnsa Hopkinsa. Predchádzajúci rekordný počet nových prípadov nákazy evidovali v Spojených štátoch v utorok, keď ich bolo 60.209.V USA do štvrtka večera potvrdili celkovo viac ako 3,1 milióna prípadov ochorenia COVID-19 spôsobeného koronavírusom SARS-CoV-2. Nákaze doposiaľ v celej krajine podľahlo 133.195 ľudí, pričom do štvrtka večera bolo za 24 hodín zaznamenaných 1000 úmrtí ľudí s pozitívnym testom na koronavírus.USA sú krajinou, ktorú koronavírusová pandémia zasiahla najťažšie, a to v počte prípadov nákazy i počte úmrtí.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...