lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Únia miest Slovenska nesúhlasí s celoplošným testovaním Bratislava 25. novembra (TASR) - Únia miest Slovenska (ÚMS) nesúhlasí s celoplošným testovaním. Pred stredajším ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 25.11.2020 categoryDenné správy

Bratislava 25. novembra (TASR) - Únia miest Slovenska (ÚMS) nesúhlasí s celoplošným testovaním. Pred stredajším rokovaním ústredného krízového štábu to uviedol jej prezident Richard Rybníček. Zároveň poznamenal, že ÚMS bude podporovať a rešpektovať stanovisko epidemiológov."Je dôležité, aby sa vláda SR dohodla s epidemiológmi, pokúsili sa nájsť jednotné stanovisko a povedať, čo je pre krajinu dôležité. My to potom ako mestá vykonáme," podotkol s tým, že mestá v prípade celoplošného testovania nebudú súčinné tak ako v prvom kole. "Musím povedať, že občania toho majú plné zuby a keď to nebude riadne stanovené, nebudeme s tým súhlasiť," podotkol.Na ústrednom krízovom štábe chce počuť, či má SR k dispozícii dostatok testov a zdravotníckeho materiálu. "Pretože avizujem, že primátori miest nie sú ochotní nič nakupovať, nikoho sanovať a financovať," zdôraznil.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.