lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


V. Lengvarský: Výsledky testov vakcíny Sputnik V sú v poriadku Bratislava 7. mája (TASR) – Výsledky testov vakcíny Sputnik V sú negatívne, v poriadku. Rezort ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 07.05.2021 categoryDenné správy

Bratislava 7. mája (TASR) – Výsledky testov vakcíny Sputnik V sú negatívne, v poriadku. Rezort zdravotníctva dostal výsledky z Maďarska vo štvrtok (6. 5.). O ďalšom vývoji v súvislosti s touto vakcínou bude ministerstvo komunikovať s odborníkmi a s ruskou stranou. Na piatkovej tlačovej konferencii to uviedol minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO).V prípade tejto vakcíny sú podľa ministra riešením dve možnosti. "Povoliť a nepovoliť," vyhlásil s tým, že Sputnikom sa bude môcť začať očkovať až po súhlase z ruskej strany. Výsledky testov vzoriek Sputnika V musia Rusi doručiť slovenskej strane do konca mája.Slovensko si objednalo celkovo dva milióny vakcín Sputnik V. Nákup vyvolal pnutie vo vládnej koalícii, ktoré vyústilo až do rekonštrukcie kabinetu.

Štítky :

SLeK upozorňuje na zmeny pri limitoch pre inkontinenčné pomôcky (2)

Bratislava 25. marca (TASR) - Slovenská lekárnická komora (SLeK) upozorňuje pacientov na zmeny finančných limitov ...