lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZP Dôvera ponúka pre svojich poistencov 34 benefitov Bratislava 11. augusta (TASR) – Zdravotná poisťovňa (ZP) Dôvera ponúka pre svojich poistencov 34 benefitov. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 11.08.2020 categoryDenné správy

Bratislava 11. augusta (TASR) – Zdravotná poisťovňa (ZP) Dôvera ponúka pre svojich poistencov 34 benefitov. Ako pre TASR uviedol PR manažér Branislav Cehlárik, stále ich vylepšujú a dopĺňajú podľa toho, čo klienti najviac potrebujú."Naše benefity sú určené novorodencom, jednotlivcom aj rodinám, zdravým poistencom aj dlhodobo chorým pacientom. Ponúkame rýchlejší prístup k zdravotnej starostlivosti vďaka objednávkovému systému na vyšetrenie u lekára," povedal. Najväčšia súkromná poisťovňa ponúka program špeciálnej starostlivosti pre diabetikov a rozbieha podobný program pre ľudí s vysokým krvným tlakom.Cehlárik zdôraznil, že ZP Dôvera pomáha tým pacientom, ktorí by si inak museli platiť za liečbu sami. "Vďaka finančnému daru z programu Bojovníci za zdravie si môžu kúpiť drahšiu zdravotnú pomôcku alebo zaplatiť liečbu v zahraničí," zdôraznil.Štvorčlennej rodine napríklad preplatí 400 eur za vyšetrenie u zubára či vráti 800 eur za doplatky na lieky na recept. "Ako jediní ponúkame bezplatné vyšetrenie na protilátky na ochorenie COVID-19 a zľavu na ďalšie testy súvisiace s týmto ochorením," doplnil.Dodal, že ZP Dôvera je stále pri svojich poistencoch, k dispozícii je im mobilná aplikácia. "Naše služby nelimitujeme počtom žiadateľov ani inými podmienkami," uzavrel.Zmeniť zdravotnú poisťovňu môžu poistenci len raz ročne, a to vždy do konca septembra.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...