lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Zdravie: Na Slovensku v sobotu pribudlo 15 prípadov nákazy novým koronavírusom Bratislava 5. júla (TASR) - V sobotu (4.7.) na Slovensku pribudlo 15 prípadov nákazy novým ...

authorTASR dateVloženie/úprava Nedeľa, 05.07.2020 categoryDenné správy

Bratislava 5. júla (TASR) - V sobotu (4.7.) na Slovensku pribudlo 15 prípadov nákazy novým koronavírusom.Celkovo krajina doteraz eviduje 1764 pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19, informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií na webovej stránke covid-19.nczisk.sk.Dosiaľ sa vykonalo 218.346 testov, pričom počas soboty laboratóriá otestovali 808 vzoriek. Celkovo sa z ochorenia COVID-19 vyliečilo 1466 ľudí, v sobotu nepribudli vyliečení pacienti.Hospitalizovaných je 11 osôb, z toho v šiestich prípadoch ide o ľudí s potvrdeným ochorením COVID-19. Na jednotkách intenzívnej starostlivosti sú traja a na pľúcnej ventilácii je jeden pacient.Na Slovensku počas soboty nepribudlo úmrtie pacienta s pozitívnym testom na nový druh koronavírusu. Celkový počet úmrtí je dosiaľ 28.

Štítky :

SLeK upozorňuje na zmeny pri limitoch pre inkontinenčné pomôcky (2)

Bratislava 25. marca (TASR) - Slovenská lekárnická komora (SLeK) upozorňuje pacientov na zmeny finančných limitov ...