lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Denné správy, Lekárske články a zaujímavosti - Lekari.sk / strana 10171 Pravidelne aktualizované lekárske spravodajstvo zo Slovenska a zahraničia.

Lekarne.sk

V nemocniciach, prevádzkovaných AGEL SK sa pracuje v nezmenenom režime

Zvolen 1. decembra (TASR) - Nemocnice vo Zvolene a Krupine, ktoré prevádzkuje spoločnosť AGEL SK, pracujú aj dnes v nezmenenom režime. Výpovede tam totiž nedal ani jeden lekár. „Spoločnosť AGEL SK v súvislosti s hromadným podávaním výpovedí lekárov, ktorú organizuje Lekárske odborové združenie, eviduje v súčasnosti len výpoveď jedného lekára a to v nemocnici v Komárne," uviedla právna ...

Lekarne.sk

ŽILINA: Chorobnosť v Žilinskom kraji stúpla o 4,4 percenta

Žilina 23. decembra (TASR) – Chorobnosť v skupine akútnych respiračných ochorení (ARO) stúpla v Žilinskom kraji oproti predchádzajúcemu týždňu o 4,4 percenta, čo predstavuje chorobnosť 1754,6 chorých na 100. 000 obyvateľov. TASR o tom informovala Gabriela Košecká z oddelenia epidemiológie Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Žiline.

Lekarne.sk

LEVOČA: Nevidiaci majú svoj prvý spotrebiteľský slovník v Braillovom písme

Levoča 7. februára (TASR) - V snahe sprístupniť základné pravidlá ochrany spotrebiteľa a pacienta nevidiacim a slabozrakým, vydala Spoločnosť ochrany spotrebiteľov (S.O.S.) Poprad v spolupráci so Slovenskou knižnicou pre nevidiacich Mateja Hrebendu v Levoči (SKN) prvý Spotrebiteľský slovník v Braillovom písme. "Viete, ako sa hovorí, dobrá rada nad zlato. Som rád, že i nevidiaci majú svoj ...

Lekarne.sk

ZDRAVIE: Lekárom sa nepáčia podmienky vyrokované s poisťovňou Dôvera

Bratislava 21. marca (TASR) - Zdravotný výbor Slovenskej lekárskej komory (SLK) nie je spokojný s vyrokovanými podmienkami so zdravotnou poisťovňou Dôvera. Výsledok totiž ani po sérii rokovaní nepovažuje za uspokojivý. "Navýšenie cien je minimálne a v žiadnom prípade nezabezpečí navýšenie zdrojov u väčšiny poskytovateľov zdravotnej starostlivosti v neštátnej ambulantnej sfére, nevyhnutne ...

Lekarne.sk

KOMÁRNO: Súťaž Mladý záchranár má naučiť žiakov zachraňovať životy

Komárno 27. apríla (TASR) – Žiaci základných škôl dnes v Komárne predvádzajú svoje schopnosti pri záchrane ľudských životov v rôznych krízových situáciách. V rámci súťaže Mladý záchranár sa v lokalite mŕtveho ramena Váhu zišlo 16 družstiev, ktoré budú zápoliť na 1700 metrovej trati. "Je na nej vytvorených šesť stanovísk, kde sa budú preverovať vedomosti a zručnosti mladých záchranárov.

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.