lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Kancelária prezidenta potvrdila doručenie demisie ministerky A. Kalavskej Bratislava 12. decembra (TASR) - Demisiu ministerky zdravotníctva Andrey Kalavskej (nominantka Smeru-SD) má Kancelária prezidenta ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Štvrtok, 12.12.2019 Zobrazené: 130208x categoryZaujímavosti

Bratislava 12. decembra (TASR) - Demisiu ministerky zdravotníctva Andrey Kalavskej (nominantka Smeru-SD) má Kancelária prezidenta SR k dispozícii. Doručenie potvrdil pre TASR prezidentkin hovorca Martin Strižinec.Kedy sa Čaputová s Kalavskou stretne, ešte nie je známe. "Spresňujeme termín stretnutia," uviedol hovorca.Ministerka zdravotníctva sa rozhodla podať demisiu v pondelok (9. 12.). Pre tento krok sa rozhodla po tom, ako vláda 4. decembra stiahla návrh reformy nemocníc, tzv. stratifikáciu, z rokovania parlamentu.Premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) povedal, že jej rozhodnutie odstúpiť z funkcie berie na vedomie. Zároveň sa Kalavskej poďakoval za všetko, čo rezort pod jej vedením urobil pre ľudí. Rovnako dodal, že v blízkom čase oznámi prezidentke Čaputovej, koho navrhne poveriť riadením rezortu.

Štítky :

Radíme: Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko demencie či depresie

Bánovce nad Bebravou 11. marca (TASR) - Neliečená strata sluchu u seniorov zvyšuje riziko rozvoja ...