lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Nové medicínske centrum v Šali - HealthCare Radi by sme Vám predstavili budovu 400m2, 15 parkovacích miest a ďalšie parkovanie pred pozemkom ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Štvrtok, 01.10.2020 Zobrazené: 325017x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Radi by sme Vám predstavili budovu 400m2, 15 parkovacích miest a ďalšie parkovanie pred pozemkom, nachádzajúci sa v meste Šaľa s bezbarierovým prístupom. Myšlienkou je zriadenie HealtCare medicínskeho centra , ktorý by tvoril team lekárov so špecializáciou - všeobecný lekár, zubný lekár, ortopéd a rehabilitační pracovníci - fyzioterapeuti a maséri .
Priestory prispôsobíme podľa požiadavky. Poprípade radi privítame aj nový návrh využitia. Napr. len ortopedické centrum s
rehabilitáciami..alebo len dentálne centrum.

Mesto Šaľa leží pri rieke Váh - pozdĺž ktorej sa tiahne takmer 50 km cyklotrasa, mesto disponuje 50m bazénom na plávanie, zimným štadiónom, fitness centrami a na okolí sa nachádza bohatý výber termálnych vôd, ktoré umožňujú dokonalý relax. / v blízkosti je vodná nádrž Kráľová /.

Ak Vás táto myšlienka oslovila, budeme radi ak nám dáte o sebe vedieť. V prípade neaktuálnosti tejto informácie pre Vás budeme radi, ak túto informáciu posuniete ďalej ďalším kolegom, známym, ktorí uvažujú o zmene vo svojom živote. Je to skvelá príležitosť ako sa zviditeľniť - osamostatniť.

Kontakt : 0944 100 663 Kubicová

Štítky :