lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Rozhodnite sa správne! O dôležitosti zdravého stravovania sa už toho popísalo dosť....ale viete že...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Pondelok, 02.10.2017 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Rovnako dôležitou problematikou je ale každodenné používanie kozmetických prípravkov.

Keďže koža ako náš najväčší orgán dokáže absorbovať látky cez svoju vonkajšiu vrstvu priamo do krvi, je potrebné vedieť sa správne rozhodovať pre tie produkty, ktoré sú pre ľudský organizmus vhodné a prirodzené.

Aj napriek regulačným zákonom, ktoré jasne určujú, ktoré látky nesmú kozmetické prípravky obsahovať, pretože sú jedovaté a nebezpečné, pri pohľade na etikety prestížnych medzinárodných značiek vidíme, že tomu tak nie je. Je bežnou praxou, že sa do priameho kontaktu naša pokožka dostáva so síranmi, hliníkom, ropnými aditívami a inými toxínmi.

Nech už je to akokoľvek, existuje aj iná voľba. Veľa ľudí si uvedomuje prítomnosť škodlivých chemikálií v produktoch dennej potreby a hľadá iné riešenia. Buď návratom k overeným, bezpečným, prírodným bio produktom alebo bylinkám. Chrániť seba, svoje zdravie, zdravie svojich najbližších nie je len módna, ale predovšetkým zodpovedná záležitosť.

Zodpovedne sa k tomu postavila aj spoločnosť Living Nature, ktorá priniesla na náš trh produkty zložené výlučne z prírodných ingrediencií , neobsahujúce žiadne syntetické konzervanty.

Rad produktov pre starostlivosť o pleť a telo podlieha najprísnejším normám, ktoré pre certifikovanú prírodnú kozmetiku existujú.

Špeciálne receptúry produktov sú založené na unikátnych metódach prírodného konzervovania bez alkoholu a petrochemických substancií.

Medzi hlavné zložky používané pri výrobe kozmetických prípravkov spoločnosti Living Nature patria olej z Manuky ako aj manukový med , ktorý vďaka svojim antibakteriálnym a protizápalovým účinkom upokojujú podráždenú pokožku, liečia infekcie a pôsobia proti baktériám pri akné.

Už starí Maorovia ich prikladali priamo do rán a dnes sa k nim vraciame opäť ako k alternatívnej liečbe dermatologických ochorení.

Nemenej oceňované sú éterické a citrusové oleje, olej z orechov alebo pupalky dvojročnej, jojobový, ružový, mrkvový a šípkový olej, výťažky z kvetov (napríklad nechtík lekársky), kakaové či bambucké maslo a množstvo ďalších vzácnych prvkov, či zmesí, ktoré nájdete v produktoch LIVING NATURE vo vyváženom pomere, v súlade s platnými normami a šetrné voči prírode.

Za zmienku stojí tiež správa, že spoločnosť nerobí žiadne testovanie na zvieratách.

Ak sa chcete rozhodnúť správne a byť zodpovedný k svojmu telu vyskúšajte teraz produkty

Living Nature s 30% zľavou: https://livingnature.sk/eshop/


Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...