lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Dezinfekcia na podlahy a plochy Plošná dezinfekcia (umývanie a dekontaminácia) určená na vytieranie podláh a utieranie plôch, dlažby a dlaždicového ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Nedeľa, 05.11.2023 Zobrazené: 700601x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Plošná dezinfekcia (umývanie a dekontaminácia) určená na vytieranie podláh a utieranie plôch, dlažby a dlaždicového obloženia, nábytku a predmetov, dverí a kľučiek, stolov a pacientskych stolíkov. Obsahuje povrchovo aktívne látky – tenzidy, ďalší umývací prostriedok sa už nepridáva.


Ide o dezinfekčné koncentráty, ktoré sa riedia na pomerne nízke koncentrácie (až 0,5 %), čo eliminuje prípadné nežiaduce účinky a prináša citeľný ekonomický efekt (pri dlhodobom používaní ide o výraznú úsporu peňazí)..


Dovozu a predaju kvalitných dezinfekčných prostriedkov sa zaoberá firma KRÁSNÝ – zdravotnícka technika s.r.o. Prezrite si bohatú ponuku produktov na stránkach venovaných užitočným pomocníkom na dezinfekčné prostriedky . Oceníte aj skladovú dostupnosť prostriedkov!


Dezinfekcia plôch postrekom



Vyberte si z ponuky špičkových dezinfekčných prostriedkov radu STÉRIDINE z Francúzska, ktoré sú hypoalergénne k ľuďom a šetrné k životnému prostrediu. Postreková dezinfekcia je vhodná na malé plochy ako sú antidekubitné lôžka a manžety tonometrov. Najčastejšie použitie však bude v potravinárstve na rýchlu dezinfekciu stolov a kuchynských liniek.


Chráňte seba aj prírodu!



DYACIL MAXI je dvoufunkční prostriedok (čistenie a dezinfekcia) plôch, predmetov a nábytku, ktoré prichádzajú do styku s potravinami - potravinárska homologácia TP4. DYACIL MAXI určený najmä pre kolektívne kuchyne (verejné jedálne, hotely, školské a závodné jedálne), potravinárske výrobne, poľnohospodárske prevádzky. Prostriedok DYACIL MAXI je vhodný pre manuálnu i strojovú aplikáciu (vytieranie, postrek alebo namáčanie).

Prostriedok DYACIL MAXI je certifikovaný organizáciou ECOCERT, obsahuje 98,4% prísad rastlinného alebo minerálneho pôvodu (minimum chémia).


Odporúčame vám francúzske dezinfekčné prostriedky STÉRIDINE, ktoré sú veľmi silné proti vírusom a pritom šetrné k prírode a životnému prostrediu. Dezinfekčné prostriedky STERIDINE spĺňajú najnáročnejšie kritériá, a preto sa odporúčajú aj obzvlášť citlivým osobám, ktoré trpia na rôzne alergie či ekzémy. Všetky tieto prostriedky vyhovujú najnovším predpisom EÚ, sú homologované a vybavené kartami bezpečnostných údajov v českom jazyku, podľa medzinárodnej smernice REACH.


Spoločnosť KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. expeduje dezinfekčné prostriedky na Slovensko prostredníctvom Českej a Slovenskej Pošty.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...