lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Odborná konferencia: Udržateľné riešenia pre nemocnice Slovensko-nemecká obchodná a priemyselná komora (AHK Slowakei), v spolupráci s nemeckým Spolkovým ministerstvom hospodárstva a ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Streda, 15.11.2023 Zobrazené: 1234114x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk


Slovensko-nemecká obchodná a priemyselná komora (AHK Slowakei), v spolupráci s nemeckým Spolkovým ministerstvom hospodárstva a ochrany klímy , Vás pozýva na odbornú konferenciu:


Udržateľné riešenia pre nemocnice,


ktorá sa uskutoční dňa 28. novembra 2023 v hoteli AC Marriott v Bratislave


Na konferencii vystúpia slovenskí a nemeckí odborníci, ktorí predstavia najnovšie poznatky, aktuálne trendy a best practices z oboch krajín. Inovatívne nemecké spoločnosti budú prezentovať svoje technológie, riešenia a produkty z tejto oblasti.


Zároveň Vám ponúkame možnosť individuálnych stretnutí s nemeckými firmami po konferencii a počas nasledujúcich dvoch dní (29.-30. november). Všetky nemecké spoločnosti sú otvorené stretnutiam a radi Vás navštívia vo Vašich priestoroch. Prostredníctvom týchto rozhovorov budete mať možnosť získať nové kontakty, know-how a príležitosti pre budúcu spoluprácu. Stretnutie Vás k ničomu nebude zaväzovať, celá organizácia vrátane tlmočenia bude v našej réžií.


Krátke profily zúčastnených nemeckých firiem


Konferencia bude simultánne tlmočená a účasť je bezplatná.


Program konferencie a všetky detaily


V prípade záujmu o účasť na konferencii a/alebo B2B rozhovoroch je potrebné zaregistrovať sa: REGISTRÁCIA


AHK Slowakei

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...