lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Odborný web www.ZdravotnaTechnika.sk Firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. prevádzkuje odborný web ZdravotnaTechnika.sk, ktorý sa špecializuje na zdravotnícke ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Pondelok, 13.11.2023 Zobrazené: 1018458x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Firma KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. prevádzkuje odborný web ZdravotnaTechnika.sk, ktorý sa špecializuje na zdravotnícke prístroje, rehabilitačné prístroje a kozmetické prístroje. Naša spoločnosť dodáva lekárske prístroje na Slovensko aj do Českej Republiky.


Odborný web https://www.zdravotnatechnika.sk/lekarske-pristroje/ ponúka lekárske prístroje a zdravotnícke prostriedky, rehabilitačné prístroje a kyslíkové koncentrátory do zdravotníckych zariadení, ako sú nemocnice, domovy dôchodcov a sociálne ústavy, ale dnes aj bežným občanom do domácností.


Kyslíkové prístroje na podporu spokojného veku


Klientom na Slovensku aj v Českej republike, ktorí potrebujú podporu dýchania, ponúkame široký výber kvalitných kyslíkových zariadení , ktoré pomáhajú ľuďom zlepšovať ich život.


Sme špecialisti na kyslíkové hyperbarické komory a hypoxické stany


Hyperbarická oxygenoterapia je rovnako prirodzená ako dýchanie. Hypoxické stany slúžia horolezcom a ostatným športovcom na simuláciu výškového rozdielu a zvýšenej záťaže pre ľudský organizmus.


Spoločnosť KRÁSNÝ – ZT s.r.o. dodáva zdravotnícke prístroje aj na Slovensko . Všetky naše zdravotnícke prístroje sú kvalitné a spĺňajú platné normy a certifikácie EÚ . Pri dodávke kladieme dôraz na rýchlosť a spoľahlivosť. Snažíme sa, aby naši zákazníci získali svoj objednaný tovar čo najskôr a v perfektnom stave.


Zdravotnícke prístroje nakupujte jednoducho a pohodlne v eshope SZO.cz


Sme držiteľmi certifikátu kvality ISO 13 485:2016. Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás na prvom mieste, a preto sa snažíme poskytnúť vám kvalitné produkty a nadštandardné služby v oblasti kvalifikovaného servisu.


Spoločnosť KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. získala certifikát ISO 13485

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...