lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Aj nemocnica Zvolen vydala kvôli chrípke zákaz návštev Zvolen 31. januára (TASR) - Pre značný vzostup chorobnosti na respiračné ochorenia a chrípku a ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 31.01.2020 categoryDenné správy

Zvolen 31. januára (TASR) - Pre značný vzostup chorobnosti na respiračné ochorenia a chrípku a na základe odporúčania Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) platí na oddeleniach Nemocnice Zvolen od piatka až do odvolania zákaz návštev. "Ide o preventívne opatrenie, ktorého platnosť bude ukončená po zlepšení epidemiologickej situácie," uviedla pre TASR Martina Pavliková, hovorkyňa spoločnosti Agel SK, ktorá zvolenskú nemocnicu spravuje. Už od stredy (29.1.) platí zákaz návštev na všetkých oddeleniach aj v najväčšej nemocnici v Banskobystrickom kraji - Rooseveltovej nemocnici v Banskej Bystrici.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: