lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Chyba: Hľadaný lekár sa v našej databáze už nenachádza..

Akcionárovi Union ZP sa nepáčia plány na vyvlastnenie, Slovensko čaká arbitráž Bratislava 6. februára (TASR) – Slovensko čaká pre zdravotné poisťovne ďalšie arbitrážne konanie. Holandská poisťovňa ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 6. februára (TASR) – Slovensko čaká pre zdravotné poisťovne ďalšie arbitrážne konanie. Holandská poisťovňa Achmea, akcionár Union zdravotnej poisťovne, dnes doručila slovenskej vláde list, v ktorom jej oznamuje začiatok arbitráže. Dôvodom majú byť plány na vytvorenie jednej zdravotnej poisťovne, a to aj v prípade, že bude potrebné siahnuť po vyvlastnení akcionárov súkromných zdravotných poisťovní.Projekt zavedenia unitárneho systému verejného zdravotného poistenia, teda jednej štátnej zdravotnej poisťovne, sa má zrealizovať v prípade dohody aj nedohody s akcionármi súkromných zdravotných poisťovní. Pokiaľ by k dohode došlo, malo by sa tak stať od januára 2014, pokiaľ nie, siahlo by sa po vyvlastňovaní a jedna poisťovňa by mala vzniknúť od júla toho istého roka.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...