lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Asociáciu zdravotných poisťovní povedie po novom Michal Štofko Bratislava 12. apríla (TASR) - Novým výkonným riaditeľom Asociácie zdravotných poisťovní (AZP) SR je od ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 12.04.2021 categoryDenné správy

Bratislava 12. apríla (TASR) - Novým výkonným riaditeľom Asociácie zdravotných poisťovní (AZP) SR je od 1. apríla Michal Štofko, ktorý nahradí doterajšiu výkonnú riaditeľku Katarínu Kafkovú. V minulosti pôsobil na pozícii riaditeľa odboru stratégie na Inštitúte zdravotnej politiky (IZP). Informovala o tom AZP SR.„Aktuálna pandémia ukazuje, že zdravotníctvo potrebuje prejsť zásadnými zmenami pre prípad budúcich kríz. Zároveň nás čaká otázka, ako čo najrýchlejšie a najlepšie zabezpečiť zdravotnú starostlivosť po prekonaní nového koronavírusu, ale aj mnohé ďalšie. Verím, že sa nám podarí spoločne v týchto témach presadiť čo najviac opatrení v prospech pacientov," uviedol Štofko.Zdravotné poisťovne očakávajú, že aj vzhľadom na mnohé výzvy, ktoré priniesla pandémia do zdravotníctva, budú skúsenosti nového riaditeľa prínosom nielen pri riešení aktuálnych problémov. Za zásadné považujú poisťovne aj témy dlhodobých zmien, ktoré povedú k zlepšeniu prístupu poistencov ku kvalitnejšej zdravotnej starostlivosti.Asociácia v súčasnosti zastrešuje všetky tri poisťovne - Všeobecnú zdravotnú poisťovňu (VšZP) aj súkromné zdravotné poisťovne Dôvera a Union.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: