lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Austrália zaznamenala najnižší nárast prípadov nákazy za viac ako tri týždne Sydney 9. apríla (TASR) - Austrália zaznamenala svoj najnižší denný nárast prípadov nákazy novým koronavírusom ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 09.04.2020 categoryDenné správy

Sydney 9. apríla (TASR) - Austrália zaznamenala svoj najnižší denný nárast prípadov nákazy novým koronavírusom za viac ako tri týždne. Vo štvrtok o tom informovala tlačová agentúra AP.Minister zdravotníctva Greg Hunt vo štvrtok oznámil, že je 96 nových prípadov a prvýkrát od 17. marca ich je menej než 100. Vrchol počtu novonakazených zaznamenala Austrália 28. marca, keď pribudlo 457 nových prípadov infekcie.V Austrálii evidujú celkovo niečo vyše 6000 prípadov nákazy novým koronavírusom a 51 úmrtí na ochorenie COVID-19, ktoré koronavírus spôsobuje.Zákonodarcovia v snahe zmierniť dôsledky pandémie na ekonomiku krajiny schválili v stredu večer systém štátnych dotácií na mzdy v celkovej výške 130 miliárd austrálskych dolárov (73,88 miliardy eur).

Štítky :

SLeK upozorňuje na zmeny pri limitoch pre inkontinenčné pomôcky (2)

Bratislava 25. marca (TASR) - Slovenská lekárnická komora (SLeK) upozorňuje pacientov na zmeny finančných limitov ...