lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


B.BYSTRICA: Pre sťahovanie operačných sál vo FNsP nebudú plánované operácie Banská Bystrica 21. septembra (TASR) - Sťahovanie operačných sál do zrekonštruovaných priestorov sa uskutoční v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Banská Bystrica 21. septembra (TASR) - Sťahovanie operačných sál do zrekonštruovaných priestorov sa uskutoční v banskobystrickej Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) F. D. Roosevelta od 24. do 30. septembra. "V týchto dňoch sa nebudú vykonávať plánované operácie. Urgentné operačné zákroky budú realizované len v obmedzenom množstve," konkretizovala TASR Ružena Maťašeje z referátu internej a externej komunikácie nemocnice.Ostatní pacienti, ktorých bude nevyhnutné operovať, budú po dohode s Krajským operačným strediskom odvážaní do okolitých zdravotníckych zariadení. "Pacientov a ostatných zúčastnených prosíme v tomto období o pochopenie a trpezlivosť," dodala Maťašeje.Rekonštrukcia operačných sál prebehla v prvej etape projektu Komplexnej rekonštrukcie operačných sál, urgentného príjmu a centrálnej sterilizácie Rooseveltovej nemocnice. V druhej etape prejdú renováciou priestory urgentného príjmu a centrálnej sterilizácie. Plánovaný termín ukončenia celej rekonštrukcie je v októbri 2013. Projekt rekonštrukcie podľa Maťašeje výrazne zvýši kvalitu poskytovaných služieb v zdravotníckom zariadení.

Štítky :

Mrazenie vajíčok dáva ženám šancu mať dieťa aj po 40-tke

Posúvanie tehotenstiev do vyššieho veku so sebou prináša riziko pre ženy, ktoré sa rozhodnú pre rodičovstvo v čase, kedy už môže byť neskoro. Práve tomu vieme predísť zmrazením a uskladnením vajíčok v mladšom veku, kedy predpokladáme ich vysokú kvalitu.