lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


B.BYSTRICA: Vo FNsP čakajú na pokyny ministerstva ohľadom núdzového stavu Banská Bystrica 29. novembra (TASR) - V banskobystrickej Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) F. D. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Banská Bystrica 29. novembra (TASR) - V banskobystrickej Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) F. D. Roosevelta momentálne čakajú na presnejšie pokyny ministerstva zdravotníctva týkajúce sa vyhlásenia núdzového stavu. "Snažíme sa pripraviť na zabezpečenie činností, ktoré bude potrebné v súvislosti s týmto stavom vykonať," TASR to uviedla Ružena Maťašeje z Referátu internej a externej komunikácie nemocnice.Pokračovala, že pacientov, ktorí prichádzajú dnes na plánované výkony na oddelenie ortopédie a na kliniku plastickej chirurgie, posielajú domov. "Neodkladná zdravotná starostlivosť je aj naďalej poskytovaná v plnom rozsahu," doplnila Maťašeje.Vyhlásenie núdzového stavu, ktoré v pondelok 28. novembra schválila vláda na svojom mimoriadnom rokovaní, sa dotkne 15 zdravotníckych zariadení v 13 obvodoch Slovenska. Do zoznamu dotknutých zdravotníckych zariadení patrí aj Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: