lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Chyba: Hľadaný lekár sa v našej databáze už nenachádza..

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica je na očkovanie proti COVID-19 pripravená Banská Bystrica 26. decembra (TASR) – Banskobystrická Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta je ...

authorTASR dateVloženie/úprava Sobota, 26.12.2020 categoryDenné správy

Banská Bystrica 26. decembra (TASR) – Banskobystrická Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta je na začiatok očkovania proti ochoreniu COVID-19 pripravená. TASR to potvrdila jej hovorkyňa Ružena Maťašeje, podľa ktorej sa očkovanie v tomto zdravotníckom zariadení začne v nedeľu 27. decembra o 10.00 h.„Museli sme zriadiť vakcinačné ambulancie a vybaviť ich potrebným materiálno-technickým vybavením, pripraviť harmonogram zamestnancov. Sme už prichystaní a neregistrujeme žiadne problémy či komplikácie,“ uviedla hovorkyňa s tým, že meno prvého očkovaného a celkový počet predpokladaných očkovaní bude známy až v nedeľu.Banskobystrická nemocnica je podľa údajov Ministerstva zdravotníctva SR jedným zo štyroch zdravotníckych zariadení, v ktorých sa v nedeľu bude realizovať očkovanie zdravotníkov. Zvyšné tri sú v Bratislave, Nitre a Košiciach.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...