lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


BRATISLAVA: V ovzduší budú najmä peľové zrná borovicovitých drevín Bratislava 11. mája (TASR) - Predovšetkým peľové zrná borovicovitých drevín sa budú v najbližších dňoch ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 11. mája (TASR) - Predovšetkým peľové zrná borovicovitých drevín sa budú v najbližších dňoch vyskytovať v ovzduší hlavného mesta SR. Očakáva to Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR.V 18. kalendárnom týždni (od 2. do 8. mája 2011) boli v ovzduší Bratislavy zaznamenané vysoké koncentrácie peľových zŕn borovicovitých drevín a stredné hodnoty duba. Spóry vzdušných húb rodu Cladosporium dosiahli vysoké hodnoty. Ostatné pozorované taxóny dosiahli nízke koncentrácie. Objavili sa prvé peľové zrná čiernej bazy.TASR dnes informovala hovorkyňa ÚVZ SR Lenka Šramková.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: