lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Berlín: Na dodržiavanie zákazov budú na Silvestra dohliadať tisíce policajtov Berlín 31. decembra (TASR) - Šéfka berlínskej polície Barbara Slowiková vo štvrtok oznámila, že na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 31.12.2020 categoryDenné správy

Berlín 31. decembra (TASR) - Šéfka berlínskej polície Barbara Slowiková vo štvrtok oznámila, že na dodržiavanie zákazu protestov a používania zábavnej pyrotechniky budú na väčšine územia nemeckej metropoly počas Silvestra dohliadať tisíce policajtov. Informácie priniesla tlačová agentúra AP.Slowiková pre verejnoprávnu rozhlasovú stanicu rbb-Inforadio povedala, že jej policajný zbor je pripravený na možnosť, že ľudia sa vzoprú koronavírusovým obmedzeniam alebo ľavicoví extrémisti budú ignorovať zákaz demonštrácií.Nemecké súdy tento týždeň zamietli žaloby proti zákazu zhromažďovania na verejnosti v Berlíne na Silvestra a na Nový rok, ktoré úrady zaviedli z dôvodu pandémie koronavírusu.Namiesto každoročnej šou pod holým nebom pri berlínskej Bradenburskej bráne, ktorá pravidelne pritiahne státisíce ľudí, organizátori prenesú udalosť do virtuálneho priestoru, aby si ju mohli záujemcovia pozrieť z domu.Nemecký úrad pre kontrolu chorôb, Inštitút Roberta Kocha (RKI), hlásil za posledných 24 hodín 32.552 nových potvrdených prípadov ochorenia COVID-19 a 964 úmrtí v krajine.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...