lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Bojnice: Pôrodnica v nemocnici dostala nové postele pre mamy i bábätká Bojnice 14. decembra (TASR) - Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 14.12.2017 categoryDenné správy

Bojnice 14. decembra (TASR) - Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v Bojniciach má časť nových lôžok. Postele pre mamy i novorodencov získalo zdravotnícke zariadenie darom, informovala jeho hovorkyňa Radka Križanová. Štyri nemocničné lôžka s matracom spolu s nočnými stolíkmi a štyri novorodenecké postieľky darovala nemocnici Nadácia COOP Jednota. "Teší ma opätovná spolupráca, vďaka ktorej sa nám podarilo obnoviť časť vybavenia novorodeneckého úseku, a tým zvýšiť komfort mamičiek po pôrode. Aj vďaka takejto pomoci spoločnými silami zvyšujeme úroveň poskytovanej zdravotnej starostlivosti v našom regióne," uviedol riaditeľ bojnickej nemocnice Ivan Gašparovič. Nové vybavenie slúži na oddelení už niekoľko dní. "Mamičky, ktoré mali príležitosť otestovať nové lôžka a postieľky, oceňujú nielen komfortné postele, ale najmä jednoduchú manipuláciu s novorodeneckým lôžkom a možnosť polohovať lôžko do potrebnej úrovne," skonštatovala Križanová.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...