lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Bratislava:Záchranári majú pre počasie častejšie výjazdy, starším radia byť doma Bratislava 1. decembra (TASR) - Bratislavskí záchranári zasahujú po tieto dni pre nepriazeň počasia častejšie. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 01.12.2017 categoryDenné správy

Bratislava 1. decembra (TASR) - Bratislavskí záchranári zasahujú po tieto dni pre nepriazeň počasia častejšie. Pre pád na snehu či ľade mali za posledné dva dni 46 výjazdov. TASR to povedala Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby (OSZZS).Do nemocníc museli previezť 31 dospelých a jedno dieťa, 14 osôb ošetrili na mieste. "Chodci utrpeli najmä úrazy dolných a horných končatín a hlavy," uviedla Krčová. Apeluje na seniorov, aby zvážili pobyt vonku v prípade nepriazne počasia. "Vyhnú sa tak riziku pádu a následných zdravotných komplikácií," dodala.Poľadovica potrápila chodcov vo štvrtok (30.11.) večer a v noci a v piatok ráno. Meteorológovia pred ňou varujú i nasledujúcu noc a ráno.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...