lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Británia pravdepodobne dosahuje vrchol epidémie nového koronavírusu Londýn 15. apríla (TASR) - Británia pravdepodobne dosahuje vrchol epidémie nového koronavírusu, uviedol hlavný poradca ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 15.04.2020 categoryDenné správy

Londýn 15. apríla (TASR) - Británia pravdepodobne dosahuje vrchol epidémie nového koronavírusu, uviedol hlavný poradca britskej vlády pre zdravotníctvo profesor Chris Whitty. Informovala o tom v stredu agentúra Reuters."Náš názor je, že pravdepodobne dosahuje celkový vrchol. Zatiaľ však nie sme v štádiu, keď môžeme s istotou a bezpečne povedať, že už sme za hranicou a môžeme začať premýšľať o ďalších fázach," dodal Whitty.Podľa britského ministerstva zdravotníctva malo pozitívny test na ochorenie COVID-19 v Británii doposiaľ celkovo 98.476 ľudí a počet obetí v krajine sa zvýšil na 12.868.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: