lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ČR: Vláda potvrdila predĺženie núdzového stavu do 17. mája Praha 30. apríla (TASR) - Česká vláda vo štvrtok potvrdila predĺženie núdzového stavu na území ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 30.04.2020 categoryDenné správy

Praha 30. apríla (TASR) - Česká vláda vo štvrtok potvrdila predĺženie núdzového stavu na území celej Českej republiky do 17. mája. V utorok to schválila Poslanecká snemovňa Parlamentu ČR, informoval spravodajský server Novinky.cz.Vláda sa pôvodne snažila presadiť trvanie núdzového stavu až do 25. mája. V Poslaneckej snemovni nakoniec ale z celkových šiestich návrhov zvíťazil návrh Komunistickej strany Čiech a Moravy (KSČM).Núdzový stav platí v Česku od 12. marca, samotná vláda ho môže vyhlásiť na 30 dní. Snemovňa núdzový stav už raz predĺžila, a to do konca apríla, hoci vláda žiadala o 11. máj.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: