lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


HROCHOTSKÁ DOLINA: Žena, ktorú napadol medveď, je v nemocnici na pozorovaní Banská Bystrica/Hrochotská dolina 23. októbra (TASR) - Žena, ktorú v pondelok (22.10.) dopoludnia v Hrochotskej ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Banská Bystrica/Hrochotská dolina 23. októbra (TASR) - Žena, ktorú v pondelok (22.10.) dopoludnia v Hrochotskej doline (Lesná správa - Kyslinky) dohrýzol na rukách aj nohách medveď, je v banskobystrickej nemocnici na pozorovaní. V ohrození života sa však nenachádza. Ako pre TASR uviedol hovorca Lesov SR, š. p., Vlastimil Rezek, podľa predpokladov ju napadla medvedica s mladými. Odhadujú, že zviera malo 150 kilogramov.Skupinka pracovníčok vykonávala pre Lesy SR práce, nie sú však ich zamestnankyňami, ale z dodávateľskej firmy. Napadnutá žena natierala v lese stromčeky proti ohryzu. Keď išla skupinka popri húštine, vyrútila sa z nej medvedica. Údajne sa v húštine nachádzali aj mladé medvede. Ostatné ženy potom medvedicu krikom odohnali.

Štítky :

Mrazenie vajíčok dáva ženám šancu mať dieťa aj po 40-tke

Posúvanie tehotenstiev do vyššieho veku so sebou prináša riziko pre ženy, ktoré sa rozhodnú pre rodičovstvo v čase, kedy už môže byť neskoro. Práve tomu vieme predísť zmrazením a uskladnením vajíčok v mladšom veku, kedy predpokladáme ich vysokú kvalitu.