lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Japonsko: Tokio zaznamenalo rekordný počet nakazených, ľudia majú zostať doma Tokio 31. decembra (TASR) - Japonské Tokio zaznamenalo rekordný počet 1300 nových prípadov koronavírusovej nákazy ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 31.12.2020 categoryDenné správy

Tokio 31. decembra (TASR) - Japonské Tokio zaznamenalo rekordný počet 1300 nových prípadov koronavírusovej nákazy a guvernérka metropoly Juriko Koikeová preto vo štvrtok poprosila ľudí, aby zostali doma. Informovala o tom tlačová agentúra AP."Koronavírus nepozná koniec roka ani novoročné sviatky," povedala novinárom guvernérka.Požiadala ľudí, aby sa vzdali silvestrovských osláv či odpočítavania príchodu Nového roka. Vyjadrila aj obavy z toho, že Tokijčania sa vyberú nakupovať do preľudnených obchodov."Prosím vás, urobte si pokojný Nový rok so svojou rodinou a zostaňte doma," uviedla a použila anglický výraz "stay home".Guvernérka vysvetlila, že najnovšie údaje z Tokia ukázali 1300 nových infekcií koronavírusom. Predchádzajúci rekordný denný počet nakazených v hlavnom meste bol 949 z minulej soboty.Japonsko zaznamenalo celkovo vyše 230.000 prípadov ochorenia COVID-19 a viac ako 3000 úmrtí. V stredu zomrelo 65 ľudí, oznámilo vo štvrtok ministerstvo zdravotníctva.Vládou podporované zľavy pri cestovaní boli zrušené, keď prípady nákazy začali pribúdať.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: