lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Jemenská vláda v Adene potvrdila 21 nových prípadov nákazy koronavírusom Káhira 15. mája (TASR) - Jemenská vláda v Adene v piatok na Twitteri potvrdila 21 ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 15.05.2020 categoryDenné správy

Káhira 15. mája (TASR) - Jemenská vláda v Adene v piatok na Twitteri potvrdila 21 nových prípadov nákazy novým koronavírusom vrátane troch úmrtí, oznámila agentúra Reuters.Vláda v Adene, ktorá je podporovaná Saudskou Arábiou, uviedla, že celkový počet potvrdených prípadov nákazy koronavírusom v južnej časti krajiny, ktorú má pod kontrolou, tak dosiahol 106 a počet obetí stúpol na 15.Jemenom otriasa ozbrojený konflikt, ktorý sa začal v roku 2014, keď šiitskí povstalci nazývaní húsíovia dobyli hlavné mesto Saná. V roku 2015 sa do vojny zapojila medzinárodná koalícia pod vedením Saudskej Arábie, stojaca na strane legitímnej jemenskej vlády.Húsíov podporuje Irán, ktorý je rivalom Saudskej Arábie v oblasti Blízkeho východu. Dočasným sídlom medzinárodne uznanej jemenskej vlády sa stalo mesto Aden, zatiaľ čo metropola Saná je v rukách húsíov.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...