lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Levoča: Pre zvýšený výskyt respiračných ochorení platí v nemocnici zákaz návštev Levoča 15. februára (TASR) - Vo Všeobecnej nemocnici s poliklinikou Levoča platí od piatka zákaz ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 15.02.2019 categoryDenné správy

Levoča 15. februára (TASR) - Vo Všeobecnej nemocnici s poliklinikou Levoča platí od piatka zákaz návštev, a to až do odvolania. „Dôvodom je zvýšený výskyt akútnych respiračných ochorení,“ uviedla manažérka komunikácie skupiny Agel Lucia Kočková.V tejto súvislosti podotkla, že príznaky chrípky by pacienti nemali podceňovať a chorobu poctivo vyležať doma v posteli. „V tomto období je najlepšou prevenciou pred chrípkou vyhýbať sa veľkým kolektívom, ako napr. návšteve kina či divadla, dôležité je otužovanie, saunovanie, dostatok spánku a oddychu. Treba tiež dbať na pravidelné umývanie rúk, používanie jednorazových vreckoviek, no a samozrejmosťou je zvýšená konzumácia vitamínov, a teda zvýšený príjem ovocia a zeleniny,“ uzavrela Kočková.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...