lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MZ: Národné centrum zdravotníckych informácií dočasne povedie P. Bielik Bratislava 28. mája (TASR) - Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) dočasne povedie Peter Bielik, ktorý ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 28.05.2020 categoryDenné správy

Bratislava 28. mája (TASR) - Národné centrum zdravotníckych informácií (NCZI) dočasne povedie Peter Bielik, ktorý už v minulosti pôsobil v organizácii na pozícii výkonného riaditeľa a riaditeľa úseku správy zdravotníckych dát. TASR o tom informovala hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Zuzana Eliášová.Bielik bol dočasne poverený riadením NCZI po tom, ako sa funkcie generálneho riaditeľa vzdal Peter Blaškovitš. Z funkcie odchádza na vlastnú žiadosť."Pán Blaškovitš veľmi nečakane prišiel za mnou a prosil ma o uvoľnenie. Ja som to akceptoval," dodal vo štvrtok minister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO). Šéf rezortu zdravotníctva odchádzajúcemu riaditeľovi zároveň poďakoval za odvedenú prácu a poprial mu všetko dobré v ďalšej profesionálnej oblasti.NCZI je subjekt zodpovedný za realizáciu informatizácie a elektronizácie zdravotníctva na Slovensku. Jeho zriaďovateľom je rezort zdravotníctva.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: