lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MZ SR: Český minister zdravotníctva Heger prisľúbil Slovensku pomoc Bratislava 30. novembra (TASR) - Český minister zdravotníctva Leoš Heger urobí všetko preto, aby pomohol ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 30. novembra (TASR) - Český minister zdravotníctva Leoš Heger urobí všetko preto, aby pomohol pri hľadaní riešenia kritickej situácie v slovenskom zdravotníctve. "Môžem Vás uistiť, že Ministerstvo zdravotníctva ČR plne podporuje Vašu snahu dospieť k úspešnému riešeniu situácie. Ponúkame Vám všetky naše skúsenosti, ktoré sme nadobudli pri minuloročnej konfrontácii s akciou podobného charakteru. Naše ministerstvo nadviaže komunikáciu na všetkých príslušných úrovniach k spoločnému nájdeniu optimálnej pomoci a spolupráce," napísal Heger v liste svojmu slovenskému rezortnému kolegovi Ivanovi Uhliarikovi.Šéf slovenského rezortu zdravotníctva oslovil svojich rezortných kolegov v okolitých krajinách s požiadavkou o poskytnutie lekárov v prípade, ak slovenskí lekári nestiahnu výpovede v nemocniciach. "Operatívne požiadal o zahraničnú pomoc aj v Českej republike, český minister zdravotníctva Leoš Heger ponúkol pomoc a spresňujú sa už iba konkrétne počty lekárov, ktorí by z Českej republiky prišli na Slovensko," informoval Tlačový odbor Ministerstva zdravotníctva SR.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...