lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MZ SR: Ministri zdravotníctva EÚ sa stretli v Miláne Bratislava 23. septembra (TASR) - Ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská sa 22. a 23. septembra zúčastnila na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 23.09.2014 categoryDenné správy

Bratislava 23. septembra (TASR) - Ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská sa 22. a 23. septembra zúčastnila na neformálnom zasadnutí ministrov zdravotníctva EÚ v talianskom Miláne. Účastníci rokovania diskutovali o inovatívnych liečivách, paliatívnej starostlivosti aj o prevencii onkologických ochorení.Dôležitým bodom programu bolo rokovanie o rozširujúcej sa epidémii eboly v krajinách západnej Afriky, ako aj o vývoji situácie z pohľadu Európskej komisie a Svetovej zdravotníckej organizácie. Ministri v diskusii zdôraznili dôležitosť vzájomnej koordinácie a informovanosti v prípade repatriácie a liečby občanov EÚ infikovaných vírusom eboly.Na rokovaní, ktoré viedla talianska ministerka zdravotníctva  Beatrize Lorenzin, sa zúčastnil aj komisár pre zdravie a spotrebiteľské záležitosti Tonio Borga, generálna riaditeľka DG SANCO Paola Testori Coggi a regionálna riaditeľka WHO pre Európu Zsuzsanna Jakab.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: