lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MZ SR: V piatok pribudlo na Slovensku celkovo 11 pacientov s ochorením COVID-19 Bratislava 12. marca (TASR) - V piatok pribudlo na Slovensku celkovo 11 pacientov s ochorením ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 12.03.2020 categoryDenné správy

Bratislava 12. marca (TASR) - V piatok pribudlo na Slovensku celkovo 11 pacientov s ochorením COVID-19. Aktuálne je tak celkovo 832 vzoriek negatívnych a 21 pozitívnych. TASR o tom informovala hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Zuzana Eliášová.Od poludnia, kedy premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) hovoril o šiestich prípadoch, tak pribudli ďalší piati ľudia s pozitívnym výsledkom na nákazu novým koronavírusom.Dve ženy, z Bratislavy a Hviezdoslavova, a jeden muž z Vysokej pri Morave sa nakazili v priamom kontakte s pacientom nakazeným novým koronavírusom. Všetci sú v domácej karanténe. Muž z Humenného je hospitalizovaný na Klinike infektológie a geografickej medicíny Univerzitnej nemocnice Bratislava na Kramároch. Bol na Maldivách.Ďalším prípadom je žena z Veľkých Uheriec. Hospitalizovali ju vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne. Pôvod jej nakazenia je v štádiu epidemiologického vyšetrovania.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...